Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

BLN-Schuttevaer verbaasd over spitssluiting spoorbrug door provincie Groningen

Groningen

Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft met verbazing gereageerd op het besluit van de provincie Groningen om de bediening van de spoorbrug Zuidbroek over het A.G. Wildervanckkanaal flink te beperken. De brug heeft een spitssluiting. Betere oplossing zou, volgens de branchevereniging, een verhoogde brug zijn.

1 / 1
Het A.G. Wildervanckkanaal wordt gekenmerkt door dit kunstwerk, genaamd waving not drowning. (Foto Wikipedia)

Het A.G. Wildervanckkanaal wordt gekenmerkt door dit kunstwerk, genaamd waving not drowning. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook