Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Alphatron Marine geeft trainingen op oude sleepboot

Rotterdam

Alphatron Marine gaat zijn medewerkers maritieme trainingen geven. Het doel van die trainingen is de medewerkers meer kennis te geven van de maritieme wereld waarin ze werken. De trainingen worden verricht op de ruim zestig jaar oude sleepboot Steenbank.

1 / 1
De Steenbank is een voormalige kust-/havensleepboot. (Foto Ernst Lohmann)

De Steenbank is een voormalige kust-/havensleepboot. (Foto Ernst Lohmann)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook