Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Klassieke Portugese viermaster vaart binnenkort door Zuid-Holland

Hardinxveld-Giessendam

De in 1937 gebouwde Santa Maria Manuele vaart op 14 september door Rotterdam en gaat op 15 september richting Boven-Hardinxveld. Een van de grootste Tall Ships ter wereld krijgt hier een interieurrenovatie.

1 / 1
De Santa Maria Manuela was onderdeel van de Witte Vloot tijdens WOII. (Foto Da-Capo)

De Santa Maria Manuela was onderdeel van de Witte Vloot tijdens WOII. (Foto Da-Capo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook