Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Varende Caravan slaat aan in Duitsland

HAMBURG

Schrik niet wanneer u op de rivier een drijvende caravan met een op het dak zittend gezin passeert. Het is waarschijnlijk geen door hoogwater meegesleept exemplaar maar een Caravanboat, een combinatie van caravan en boot.

1 / 1
De Departure One XL Caravanboat achter een Porsche. (Foto’s Deutsche Composite GmbH)

De Departure One XL Caravanboat achter een Porsche. (Foto’s Deutsche Composite GmbH)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook