Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Plaatsing funderingen windpark Hollandse Kust Zuid

Al ruim acht weken is het Zweedse energieconcern Vattenfall bezig met de bouw van het windpark Hollandse Kust Zuid. De eerste turbines zullen naar verwachting volgend jaar beginnen met het opwekken van elektriciteit. Onderwijl plaatst het kraanschip Seaway Strashnov bijna dagelijks een fundering.

1 / 1
Na te hebben gebunkerd verlaat de Seraya de haven van Scheveningen. (Foto W.M. den Heijer)

Na te hebben gebunkerd verlaat de Seraya de haven van Scheveningen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook