BCTN Alblasserdam halte in ‘busverbinding’ voor containers

Het BCTN-transferium in Alblasserdam is een vreemde eend in de bijt. Het is de enige terminal in zijn soort in het Nederlandse achterland. Terminalmanager Peter de Witte en CEO Joop Mijland beschrijven hun diensten als een ‘busverbinding voor containervervoer’. Met als belangrijkste pijlers: snelheid, betrouwbaarheid en kostenbesparing.

RBO2135 BCTN Alblasserdam kraan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

BCTN Alblasserdam halte in ‘busverbinding’ voor containers | Schuttevaer.nl

BCTN Alblasserdam halte in ‘busverbinding’ voor containers

Het BCTN-transferium in Alblasserdam is een vreemde eend in de bijt. Het is de enige terminal in zijn soort in het Nederlandse achterland. Terminalmanager Peter de Witte en CEO Joop Mijland beschrijven hun diensten als een ‘busverbinding voor containervervoer’. Met als belangrijkste pijlers: snelheid, betrouwbaarheid en kostenbesparing.

RBO2135 BCTN Alblasserdam kraan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer