Minister trekt verplichte deelname pensioenfonds Rijn en binnenvaart in

Aan de verplichtstelling voor het pensioenfonds in de Rijn- en binnenvaart komt per 1 januari 2025 een eind. Dat heeft demissionair minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) 24 augustus bekendgemaakt. Het uitstel geeft volgens het pensioenfonds ‘ruimte voor overgang naar eigentijdse pensioenregeling in lijn met Pensioenakkoord’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Minister trekt verplichte deelname pensioenfonds Rijn en binnenvaart in | Schuttevaer.nl

Minister trekt verplichte deelname pensioenfonds Rijn en binnenvaart in

Aan de verplichtstelling voor het pensioenfonds in de Rijn- en binnenvaart komt per 1 januari 2025 een eind. Dat heeft demissionair minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) 24 augustus bekendgemaakt. Het uitstel geeft volgens het pensioenfonds ‘ruimte voor overgang naar eigentijdse pensioenregeling in lijn met Pensioenakkoord’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer