Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kuehne pleit voor fusie Eurogate en HHLA

Hamburg

Klaus-Michael Kuehne pleit in een brief aan Hamburg en Bremen tot een fusie van de overslagbedrijven Eurogate en HHLA. Hier waren eerder al gesprekken over, maar Kuehne wil nu dat er haast gemaakt wordt.

1 / 1
HHLA en Eurogate zijn de grootste havenbedrijven van Duitsland. (Foto HHLA)

HHLA en Eurogate zijn de grootste havenbedrijven van Duitsland. (Foto HHLA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook