Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Coronabrandhaard op cruiseschip Carnival Vista

BELIZE CITY

Op het cruiseschip Carnival Vista zijn vorige week 26 bemanningsleden en een passagier positief getest op corona, meldt de Washington Post. De besmette bemanning is direct aan boord in quarantaine gegaan.

1 / 1
De Carnival Vista was het eerste schip dat in juli vanuit Galveston weer ging varen. (Foto Carnival Cruises)

De Carnival Vista was het eerste schip dat in juli vanuit Galveston weer ging varen. (Foto Carnival Cruises)

Het schip lag op de rede van Belize City, de laatste haven die tijdens de achtdaagse cruise werd aangedaan. Het schip, met aan boord 1400 bemanningsleden en 3000 passagiers, is direct terug gevaren naar de vertrekhaven Galveston.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Willem de Niet)

Reacties (1)
  • dhr dwarsdenker

    De website frontnieuws.com meldt dat alle opvarenden ingeënt waren tegen corona: “Het luxe cruiseschip van Carnival Cruise Line weerlegt duidelijk dat ‘ongevaccineerde mensen’ verantwoordelijk zijn voor de ‘ongebreidelde’ verspreiding van COVID. Er is een uitbraak van Covid op het schip, ook al zijn ALLE passagiers en bemanning volledig ingeënt.”

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook