Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleepboot Odin kapseist in Hansadok Antwerpen, twee drenkelingen gered

ANTWERPEN

De sleepboot Odin is vrijdag 6 augustus overvaren door haar sleep, gekapseisd en gezonken. Hoewel de boot razendsnel onder water verdween, kon de tweekoppige bemanning levend uit het water worden gehaald.

1 / 1
De Odin wordt weer boven water gehaald. (Beeld social media)

De Odin wordt weer boven water gehaald. (Beeld social media)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook