Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boomkorkotter Z-98 Windroos wordt overgedragen aan eigenaar

URK

De boomkorkotter Z-98 Windroos van Geert De Groote van BV Rederij Aris uit Knokke-Heist wordt zaterdag 7 augustus overgedragen aan de eigenaar. De 38 meter lange kotter werd afgebouwd bij hoofdaannemer Hoekman Shipbuilding.

1 / 1
De Z-98 Windroos aan de afbouwkade van Hoekman in Urk. (Foto Bram Pronk)

De Z-98 Windroos aan de afbouwkade van Hoekman in Urk. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook