Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boomkorkotter UK-34 schampt gasproductie-platform Q4

URK

De boomkorkotter UK-34 Kobus Jr. van Zeevisserijbedrijf K. Romkes uit Urk is vrijdag 23 juli tijdens het thuisstomen is met een snelheid van 10 knopen tegen het gasproductieplatform Q4 van Wintershall bij Den Helder gevaren.

1 / 1
De UK-34 is met kopschade Harlingen binnengelopen. (Foto Bram Pronk)

De UK-34 is met kopschade Harlingen binnengelopen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook