Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maaskade Bevrachters: ‘Bij goede deal zijn schipper en verlader tevreden’

ZWIJNDRECHT

Begonnen als kleine bevrachter van melasses is Maaskade Bevrachters uitgegroeid tot marktleider in het vervoer van ongevaarlijke vloeibare lading. De vloot die Maaskade bevracht vaart onder meer voor Cargill, DSM, Sime Darby, ADM, Upfield, Cosun, Bunge, Viterra, Forfarmers en Agrifirm.

1 / 1
Robert Tijssen en Sander Wassenaar hebben beiden een schippersachtergrond en hebben dan ook hart voor schipper en verlader. 'Wij bieden vervoers- en transportzekerheid.' (Foto Robin van den Bovenkamp)

Robert Tijssen en Sander Wassenaar hebben beiden een schippersachtergrond en hebben dan ook hart voor schipper en verlader. 'Wij bieden vervoers- en transportzekerheid.' (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook