Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rotterdamse haven kijkt naar grootschalige import waterstof

ROTTERDAM

Havenbedrijf Rotterdam gaat kijken hoe het grootschalig waterstof kan importeren voor commerciƫle doeleinden, samen met het Rotterdamse tankopslag- en transportbedrijf Koole Terminals en de Aziatische experts Mitsubishi en Chiyoda. Het consortium wil gezamenlijk waterstof importeren uit goedkopere landen om dit in Europa te verkopen.

1 / 1
Havenbedrijf Rotterdam ziet veel mogelijkheden in waterstof als nieuwe energiebron en handelsproduct. (Foto Port of Rotterdam)

Havenbedrijf Rotterdam ziet veel mogelijkheden in waterstof als nieuwe energiebron en handelsproduct. (Foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook