Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Reindert van der Boor voer al 20.000 keer naar Schiermonnikoog

LAUWERSOOG

Drommen mensen staan op een zonovergoten zaterdagochtend in Lauwersoog voor de toegangspoorten naar de veerboot naar Schiermonnikoog. De boot van 09:30 uur is favoriet. Omdat het druk zou worden was een extra ploeg van Rederij Wagenborg stand-by om een tweede boot te bemannen. Dat bleek niet nodig. Klokslag half tien vertrok het ms Rottum met aan boord het maximale aantal passagiers.

1 / 1
Reinder van der Boor zegt in eerste instantie nee op de vraag of hij weleens op Schiermonnikoog is geweest. (Foto Henk Zuur)

Reinder van der Boor zegt in eerste instantie nee op de vraag of hij weleens op Schiermonnikoog is geweest. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook