Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duik- en bergingsbedrijf Visschers verwijdert drijfvuil sluis Macharen

OSS

Het hoge water heeft veel vuil achtergelaten. Dit is niet alleen te zien in de uiterwaarden, maar het hoopt zich ook op bij sluizen en stuwen. Duik- en bergingsbedrijf Visschers uit Schaijk verwijderde onlangs het drijfvuil aan de buitenkant van sluis Macharen in het havengebied van Oss.

1 / 1
Eric Visschers heeft zelf een drijfvuilvisboot waarmee in Amsterdam de grachten schoon houdt. (Foto Duik- en bergingsbedrijf Visschers)

Eric Visschers heeft zelf een drijfvuilvisboot waarmee in Amsterdam de grachten schoon houdt. (Foto Duik- en bergingsbedrijf Visschers)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook