Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Agenda

ZWIJNDRECHT

Deze week geen specifiek thema, maar een impressie van mijn dagelijkse bezigheden voor Koninklijke BLN-Schuttevaer. Ik ben nu een half jaar actief als regiocoördinator Noordwest-Brabant en neem u langs deze weg graag eens mee door mijn agenda, want met een beetje medewerking, draagt dit positief bij aan uw agenda.

1 / 1
Jean-Pierre Dubbelman.

Jean-Pierre Dubbelman.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook