Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Langzaam varen niet opportuun in huidige markt

Rederij Goodbulk heeft nog steeds weinig succes met langzaam varen. De eigenaar van Goodbulk is van mening dat dit brandstof bespaart. Wat natuurlijk ook zo is, maar de schepen zijn wel langer onderweg en in de huidige markt doet de omloopsnelheid ertoe.

1 / 1
De Belgische rederij CMB verkocht de Hawk Hunter (4522 teu).

De Belgische rederij CMB verkocht de Hawk Hunter (4522 teu).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook