Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord voert 850.000 kubieke meter bagger weg uit Averijhavendepot IJmuiden

IJMUIDEN

Rijkswaterstaat heeft Van Oord opdracht gegeven meer dan 850.000 kubieke meter verontreinigde baggerspecie te verwijderen uit het Averijhavendepot in IJmuiden. Het is de eerste stap in de evolutie van het gebied naar Energiehaven.

1 / 1
Een luchtopname van de Averijhaven in IJmuiden. (Foto Van Oord)

Een luchtopname van de Averijhaven in IJmuiden. (Foto Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook