Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Navare knalt pardoes op een krib

TERNEUZEN

De schrik zit er bij schipper Dick Mudde (59) nog een beetje in. Maandagmiddag 12 juli liep hij dwars van Hardinxveld uit zijn roer en voer op een krib met de geladen Navare. Een passerend schip schoot hem te hulp en bracht hem veilig in de Beatrixhaven in Werkendam.

1 / 1
Schipper Dick Mudde in zijn stuurhut. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Dick Mudde in zijn stuurhut. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook