Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hyundai Merchant Marine bestelt dozijn 13.000 teu containerschepen

ULSAN

Terwijl een order voor 12 containerschepen van bijna 24.000 teu bijna is afgerond, heeft het Koreaanse Hyundai Merchant Marine in eigen land een order geplaatst voor een dozijn schepen van 13.000 teu.

1 / 1
De 13.000 teu grote Hyundai Pride in Rotterdam. (Foto Wikipedia/Zandcee)

De 13.000 teu grote Hyundai Pride in Rotterdam. (Foto Wikipedia/Zandcee)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook