Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eemslift Hendrika na Noors drama weer in de vaart

Harlingen

Het jachttransportschip Eemslift Hendrika is weer in de vaart. Het schip dat in april dit jaar in ernstige problemen kwam in de Noorse Zee is bij Damen Shiprepair in Harlingen hersteld. Ze mist nog wel een van haar twee mastkranen.

1 / 1
De Eemslift Hendrika wordt geborgen in de buurt van de Noorse gemeente Alesund. (Foto Noorse Kustwacht)

De Eemslift Hendrika wordt geborgen in de buurt van de Noorse gemeente Alesund. (Foto Noorse Kustwacht)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook