Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Vakanties beperken capaciteit

ROTTERDAM

De vaarwegen worden de afgelopen twee weken minder druk bevaren. Dat is te wijten aan het extreem hoge water, waardoor schippers te maken kregen met vaarverboden en hun reis moesten onderbreken. Maar ook gaan schippers op vakantie, waardoor zich momenteel vooral een tekort aan kleine schepen lijkt af te tekenen.

1 / 1
De waterstanden op de Rijn zijn weer bezig met een daling, na een periode hoogwater. (Foto Frank Vincentz/Wikimedia)

De waterstanden op de Rijn zijn weer bezig met een daling, na een periode hoogwater. (Foto Frank Vincentz/Wikimedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook