Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overlast en schade door hoogwater voor rederijen en schippers

WERKENDAM

Vooral schepen die afgelopen weken op de Boven-Rijn moesten zijn hebben last gehad van het hoge water. Rederij Ruijven uit Werkendam moest vijf koppelverbanden stilleggen bij Mannheim, omdat er vanaf daar niet verder gevaren mocht worden.

1 / 1
Vernielde steiger op de Moezel. Foto Volksfreund.de

Vernielde steiger op de Moezel. Foto Volksfreund.de

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J. DOELEMAN

    Bij het item over de Moezel staat dat de Franca een Dortmunder zou zijn.
    Dat klopt niet !
    De Franca is 105 mtr. lang !

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook