Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ferus Smit: bomvolle orderportefeuille en zo gesloten als een oester

GRONINGEN

Scheepswerf Ferus Smit aan het Winschoterdiep in Westerbroek is een bolwerk waar zelfs voor de vakbond de deur potdicht blijft. De werf mag dan prima schepen bouwen en een goedgevulde orderportefeuille bezitten, erover praten doet het familiebedrijf liever niet. En in samenwerken met andere werven ziet Ferus Smit ook geen brood.

1 / 1
Dankzij een trouwe klantenkring, lopen de schepen bij Ferus Smit gestadig van de helling. Foto’s Loek Mulder

Dankzij een trouwe klantenkring, lopen de schepen bij Ferus Smit gestadig van de helling. Foto’s Loek Mulder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook