Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containerschip OOCL Rauma was foutief beladen

AMSTERDAM

Bij het laden van het containerschip OOCL Rauma zijn fouten gemaakt die waarschijnlijk hebben bijgedragen aan het overboord slaan van zeven containers. Dat gebeurde in de nacht van 11 op 12 februari 2020 toen het schip op de Noordzee in zwaar weer terechtkwam. Op drie verschillende momenten vielen containers van het open top deck.

1 / 1
De OOCL Rauma verloor zeven containers boven Ameland. (Foto Kustwacht)

De OOCL Rauma verloor zeven containers boven Ameland. (Foto Kustwacht)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook