Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Oplevering Scot Isles markeert zomervakantie voor Royal Bodewes

EEMSHAVEN

De oplevering van bouwnummer 751 Scot Isles markeerde 16 juli voor de meeste werknemers van Royal Bodewes Martenshoek het begin van vier weken zomervakantie. Precies zes weken nadat het schip te water ging, werden in de Eemshaven de eigendomspapieren overhandigd aan Scotline Marine Holding in Romford, Essex.

1 / 1
De Scot Isles op het Eemskanaal onderweg naar open water. (Foto Henk Zuur)

De Scot Isles op het Eemskanaal onderweg naar open water. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook