Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

DB stelt offciële start nieuwbouw Friesenbrücke uit

WEENER

De officiële start van de nieuwbouw van de Friesenbrücke over de Eems bij Weener is uitgesteld. Op 16 juli was een feestelijke startbijeenkomst gepland, maar gezien de catastrofale watersnoodramp elders in Duitsland heeft Deutsche Bahn van het feestje afgezien.

1 / 1
Oplopende kosten en een watersnoodramp: de bouw van de nieuwe brug wordt geteisterd door problemen. (Foto Drecoll Ingenieure)

Oplopende kosten en een watersnoodramp: de bouw van de nieuwe brug wordt geteisterd door problemen. (Foto Drecoll Ingenieure)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook