Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eigenaar doet eerste betaling van 3,6 miljoen dollar na zinken X-Press Pearl

SINGAPORE

De eigenaar van het uitgebrande en gezonken containerschip X-Press Pearl heeft een eerste betaling van $ 3,6 miljoen gedaan aan de regering van Sri Lanka. Het geld is bestemd voor kustbewoners die schade hebben geleden door de brand, het zinken en de vervuiling. Onder hen veel vissers.

1 / 1
De uitgebrande X-Press Pearl. (Foto Sri Lanka Port Authority)

De uitgebrande X-Press Pearl. (Foto Sri Lanka Port Authority)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook