Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Noodsituatie: ‘Verstoringen in scheepvaart duren tot in 2023’

ROTTERDAM

De wereldwijde handel via de scheepvaart blijft waarschijnlijk nog tot in 2023 last houden van verstoringen. Dat komt vooral door eerdere opstoppingen in het Suezkanaal en in Chinese havens en het tekort aan containers, zegt de Nederlandse tak van kredietverzekeraar Euler Hermes.

1 / 1
De storingen in Zuid-China en het Suezkanaal kunnen zorgen voor langere vertragingen in de scheepvaart. (Foto Rabobank)

De storingen in Zuid-China en het Suezkanaal kunnen zorgen voor langere vertragingen in de scheepvaart. (Foto Rabobank)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook