Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaartterminal Bergen op Zoom krijgt Europese subsidie

TILBURG

Een nieuwe containerterminal voor de binnenvaart in Bergen op Zoom krijgt geld uit het Europese subsidieprogramma Connecting Europe Facility (CEF). Operator BTT Multimodal Container Solutions, gevestigd in Tilburg, krijgt een bijdrage van 750.000 euro voor de realisatie van de terminal.

1 / 1
BTT, multimodaal dochterbedrijf van GVT, realiseert een nieuwe terminal in Bergen op Zoom. (Artist Impression GVT)

BTT, multimodaal dochterbedrijf van GVT, realiseert een nieuwe terminal in Bergen op Zoom. (Artist Impression GVT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook