Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Medische zorg via een app aan boord, zelfs midden op zee

ROTTERDAM

Uitgebreide medische assistentie aan boord via een app. Die mogelijkheid biedt MedAssist.online in Rotterdam. Het bedrijf heeft hiertoe drie apps ontwikkeld, de Skills-app om kennis op te frissen, de Live-app om een dokter te laten meekijken en de Heart-app om een hartfilmpje te maken.

1 / 1
Een officier van Stena Line met de Skills-app van MedAssist.online. (Foto MedAssist.online)

Een officier van Stena Line met de Skills-app van MedAssist.online. (Foto MedAssist.online)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • ignace

    Zou men zich realiseren dat veel schepen op zee ook vandaag de dag nog steeds een gelimiteerde hoeveelheid internet mb’s ter beschikking hebben? Of bij een verkeerde koers dat er dagen geen internet ontvangst is? Schepen op zee is heel anders maar dat vergeten velen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook