Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Ook oudere schepen verdienen geld

ROTTERDAM

De handel in tweedehands droge-ladingschepen levert momenteel behoorlijk wat inkomsten op. Capesizers leveren momenteel relatief het meeste geld op. Reders kopen liefst nieuwe schepen en verkopen oudere. Het gevaar is dat oudere schepen in de vaart blijven. Er is inmiddels ook met oudere schepen nog goed geld te verdienen.

1 / 1
De bijna 20 jaar oude King Sail is voor $ 12 miljoen verkocht.

De bijna 20 jaar oude King Sail is voor $ 12 miljoen verkocht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook