Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tijdelijke ontzegging vaarbevoegdheid vanwege bedrijfsongeval

AMSTERDAM

Het Tuchtcollege voor de Scheepvaart heeft een kapitein twee weken ontzegging van de vaarbevoegdheid opgelegd voor zijn betrokkenheid bij een bedrijfsongeval. De man was in mei 2020 kapitein op de onder Nederlandse vlag varende Multicat Torsten.

1 / 1
De Multicat Torsten. (Foto Hans Schramm & Sohn)

De Multicat Torsten. (Foto Hans Schramm & Sohn)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook