Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nautilus in actie voor verbetering arbeidsomstandigheden passagiersvaart

ARNHEM

Nautilus vraagt aandacht voor slechte arbeidsomstandigheden in de passagiersvaart. Op 10 en 11 juli protesteerde de vakbond bij SijFa Cruises uit Malden. En nu dreigt een staking op de ferry’s van P&O tussen Dover en Calais.

1 / 1
Vakbond Nautilus gaat de straat op om misstanden in de passagiersvaart te belichten. (Foto Nautilus)

Vakbond Nautilus gaat de straat op om misstanden in de passagiersvaart te belichten. (Foto Nautilus)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook