Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Meer Stage V-projecten dankzij subsidieregeling Duurzame Binnenvaartmotoren

ROTTERDAM

De subsidie voor ontwikkeling en certificering van scheepsmotoren, die in 2020 en 2021 beschikbaar werd gesteld door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, heeft geholpen bij de opzet van zes projecten voor Stage V-motoren. Dat meldt het EICB.

1 / 1
EICB maakt een succes van de subsidieregeling, aldus projectmanager Niels Kreukniet. (Foto NMT)

EICB maakt een succes van de subsidieregeling, aldus projectmanager Niels Kreukniet. (Foto NMT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook