Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hyperloop moet containers met snelheid van 1200 km/uur vervoeren

HAMBURG

Het Amerikaanse HyperloopTT en de Hamburger havenexploitant HHLA geven tijdens het ITS Mobility wereldcongres in Hamburg een virtuele demonstratie van een hyperloop. Via het hyperloop-systeem Hyperport moeten in de nabije toekomst containers met een snelheid tot 1200 kilometer per uur door een buizensysteem worden vervoerd.

1 / 1
Artist's impression van het Hyperport hyperloop project voor HHLA in Hamburg. (Illustratie HHLA/Mormedi)

Artist's impression van het Hyperport hyperloop project voor HHLA in Hamburg. (Illustratie HHLA/Mormedi)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook