Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kegelrob Bertus, ‘icoon’ van Den Helder overleden

DEN HELDER

De in Den Helder wereldberoemde kegelrob Bertus is niet meer. Hij was al een tijdje niet gezien, maar dat gebeurde wel vaker en telkens kwam hij weer boven water, letterlijk. Maar onlangs werd bekend dat Bertus in mei dood is aangespoeld op de dijk van Den Helder.

1 / 2
De geliefde kegelrob gaf meer dan 20 jaar actie de présence in de haven van Den Helder

De geliefde kegelrob gaf meer dan 20 jaar actie de présence in de haven van Den Helder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook