Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Yanmar introduceert schone generatorsets

ALMERE

Yanmar Europe in Almere introduceert zeven Stage V-gecertificeerde generatorsets op de Nederlandse markt. Het gaat om vermogens tussen 5 en 40 kVA. Het onder Stage V brengen van de 6- en 12-cilinder AYM voortstuwingsmotoren (555 en 1220 kW) verkeert nog in de onderzoeksfase.

1 / 1
Senior areamanager Hero Bouwman.

Senior areamanager Hero Bouwman.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook