Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vissers halen recordhoeveelheid zwerfafval uit zee

URK

Het bekende Fishing for Litter-project bestaat 20 jaar en nooit eerder werd zoveel zwerfafval uit zee gehaald. In 2001 begonnen als regionaal initiatief in de Noordkop, is het uitgegroeid tot een internationale aangelegenheid, waaraan honderden schepen meedoen.

1 / 1
De MDV-2 zette in Harlingen flink wat rotzooi op de kant. (Foto Bram Pronk)

De MDV-2 zette in Harlingen flink wat rotzooi op de kant. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook