Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Van Oord, Boskalis, Royal IHC en Damen samen naar emissievrij baggeren

Dordrecht

Maritieme giganten Van Oord, Boskalis, Royal IHC en Damen gaan samenwerken om emissievrij baggeren mogelijk te maken. Hiertoe is met hulp van de Drechtsteden de ‘Zero Emission Dreiging Hub’ opgericht.

1 / 1
v.l.n.r.: Frans Bosman (Damen), Sjon Kranendonk (Van Oord), Arjen de Jong (Economic Development Board Drechtsteden), Sander Steenbrink (Boskalis), Daniëlle Stolk (Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden), Erik van der Blom (Royal IHC) en Maarten Burggraaf (Dordrecht/Drechtsteden). (Foto DealDrechtCities)

v.l.n.r.: Frans Bosman (Damen), Sjon Kranendonk (Van Oord), Arjen de Jong (Economic Development Board Drechtsteden), Sander Steenbrink (Boskalis), Daniëlle Stolk (Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden), Erik van der Blom (Royal IHC) en Maarten Burggraaf (Dordrecht/Drechtsteden). (Foto DealDrechtCities)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jelmer Bastiaans)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook