Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bornholm richt zich op productie en levering groene brandstoffen

ROENNE/BORNHOLM

Het consortium Bornholm Bunker Hub, wil een grootschalige productielocatie en bunkercentrum voor groene brandstoffen realiseren op het Deense eiland Bornholm in de Oostzee, nabij de haven van Roenne. Diverse grote Deense bedrijven participeren in het plan dat wordt begeleid door Bureau Veritas.

1 / 1
De haven van Roenne op Bornholm wordt gebruikt voor het assembleren en overslaan van onderdelen voor windmolens. Op de foto onderdelen voor het windpark Kriegers Flak van Siemens en Vattenfall en een hefschip van Jan de Nul. (Foto Port of Roenne A/S)

De haven van Roenne op Bornholm wordt gebruikt voor het assembleren en overslaan van onderdelen voor windmolens. Op de foto onderdelen voor het windpark Kriegers Flak van Siemens en Vattenfall en een hefschip van Jan de Nul. (Foto Port of Roenne A/S)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook