Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Future Proof Shipping krijgt CCR-goedkeuring waterstofvoortstuwing ms Maas

ROTTERDAM

De Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) is akkoord met het gebruik van waterstof in het containerschip Maas van Future Proof Shipping (FPS). De benodigde ontheffing van het Reglement Onderzoek Schepen op de Rijn (ROSR) is volgens FPS een mijlpaal op weg naar emissievrije scheepvaart.

1 / 1
Door de ontheffing is het voor het ms Maas mogelijk om op waterstof te mogen varen. (Beeld Future Proof Shipping)

Door de ontheffing is het voor het ms Maas mogelijk om op waterstof te mogen varen. (Beeld Future Proof Shipping)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook