Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

CCR: ‘Europa moet meer meebetalen aan energietransitie binnenvaart’

STRAATSBURG

De binnenvaart kan de kosten voor vergroening niet zelfstandig dragen. Dat is de belangrijkste conclusie uit een recent rapport van de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR). Europa zou daarom meer moeten meebetalen aan vlootmodernisering.

1 / 1
Schippers moeten hulp krijgen bij het vergroenen van hun schepen. (Foto Frans Berkelaar/Wikimedia)

Schippers moeten hulp krijgen bij het vergroenen van hun schepen. (Foto Frans Berkelaar/Wikimedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook