Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rapport Van Dalen over visserij door Europarlement aangenomen

Straatsburg

Het ontwerprapport van Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie) is met ruime meerderheid aangenomen door het Europees Parlement. Het rapport met als boodschap: ‘Windmolens in zee? Dan beslissen vissers mee!’ wil ervoor zorgen dat de visserij meer betrokken wordt bij de ruimtelijke planning van windparken in de Noordzee.

1 / 1
Europarlementariër Peter van Dalen kwam vanochtend met de fiets aan en liet op Twitter benieuwd te zijn naar de stemuitslag. (Foto Twitter / Peter van Dalen)

Europarlementariër Peter van Dalen kwam vanochtend met de fiets aan en liet op Twitter benieuwd te zijn naar de stemuitslag. (Foto Twitter / Peter van Dalen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook