Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duisburg boekt 10% groei in containeroverslag

DUISBURG

De containeroverslag in de haven van Duisburg, Duisport, is in het eerste halfjaar van 2021 met dubbele cijfers (10%) gegroeid van twee miljoen teu in 2020 naar 2,2 miljoen ton in dezelfde periode dit jaar.

1 / 1
Ook in Duisburg blijft het containervervoer hard stijgen. (Foto Frank Reinhold)

Ook in Duisburg blijft het containervervoer hard stijgen. (Foto Frank Reinhold)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook