Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Windmolens in zee? Dan beslissen vissers mee!’

Straatsburg

‘Windmolens in zee? Dan beslissen vissers mee!’, dat is de boodschap van het rapport dat Peter van Dalen aan het Europees Parlement heeft gestuurd. Als oudste gebruikers van de zee verdienen zij meer inspraak volgens de Europarlementariër van de ChristenUnie.

1 / 1
Er komen veel windmolens bij op de Noordzee de aankomende jaren. (Foto North Sea Energy)

Er komen veel windmolens bij op de Noordzee de aankomende jaren. (Foto North Sea Energy)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • laurina

    Ik hoop dat er bedoeld wordt : GEEN negatieve effecten voor de visserij…

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook