Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Vaarweg naar Stellendam onvoorspelbaar, niet gevaarlijk’

DEN HAAG

De vaarweg tussen Stellendam en de Noordzee, het Slijkgat, is volgens demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (Infastructuur en Waterstaat) niet gevaarlijk, maar wel onvoorspelbaar. Dat schrijft ze als antwoord op vragen van Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66).

1 / 1
Baggeraars aan het werk op het Slijkgat in Stellendam. (Foto Faasse)

Baggeraars aan het werk op het Slijkgat in Stellendam. (Foto Faasse)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook