Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Vissers Urk kunnen zaterdag coronavaccin zonder afspraak halen

URK

Zo’n zeshonderd vissers uit Urk kunnen zaterdag zonder afspraak een coronavaccinatie halen. GGD Flevoland heeft de vaccinatielocatie in een sporthal aan de Vlechttuinen die dag speciaal voor hen gereserveerd.

1 / 1
Urker vissers kunnen vaccineren zonder afspraak

Urker vissers kunnen vaccineren zonder afspraak

Omdat de vissers meestal op zee zitten, is het lastig voor hen om een vaccinatie te halen of daar een afspraak voor te maken. Daarom kunnen zij zaterdag zonder afspraak het Janssen-vaccin krijgen. Dat is handig omdat daar maar één prik van nodig is. De vissers moeten wel hun identiteitsbewijs meenemen naar de vaccinatielocatie. (Rene Quist/ANP)

Reacties (1)
 • Henkie

  Let op:
  1. Het ‘vaccin’ heeft een voorlopige goedkeuring en is dus experimenteel.
  2. Er zijn veel ernstige bijwerkingen.
  De folder van de overheid informeert u daarover onvoldoende.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook