Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe visserijnummers voor Wiron-span

IJMUIDEN

Het bekende Wiron-span van Cornelis Vrolijk/Jaczon heeft een nieuw visserijnummer gekregen. De PH-1100 Wiron 5 heeft nu H-1100 Wiron 5 op de boeg en het zusterschip PH-2200 Wiron 6 is nu H-2200 Wiron 6.

1 / 1
De H-1100 en H-2200 voor het kantoor van Jaczon in Scheveningen. (Foto Bram Pronk)

De H-1100 en H-2200 voor het kantoor van Jaczon in Scheveningen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook